Rezultate extraordinare la powerlifting: Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut 5 medalii la Campionatul European!

Delegația CS Unirea Alba Iulia, condusă către președintele Federației Române de Powerlifting, antrenor Ovidiu Pănăzan, a obținut performanțe extraordinare la Campionatul European, desfășurat în perioada 1-7 mai în Danemarca, la Thisted.

În total, sportivii noștri au obținut 5 medalii, dintre care una de aur, trei de argint și una de bronz.

Prima medalie, de aur, a fost obținută de către sportiva noastră Bianca Todorescu (juniori II – 14-18 ani) la împins din culcat. Ea a participat la categoria de greutate 52 de kilograme și a împins 85 de kilograme. Bianca Todorescu a obținut rezultate foarte bune și la celelalte categorii de concurs, clasându-se pe locurile 4 la genuflexiuni, îndreptări și total. 

Următoarele medalii, două de argint și una de bronz, au fost câștigate de către sportiva CS Unirea Alba Iulia, Alexandra Cazacu (juniori I – 19-23 de ani). Ea a participat la categoria de greutate 57 de kilograme, rezultatele sale fiind următoarele: genuflexiuni-150 kg-medalie de argint; împins culcat-57,5 kg-locul 4; îndreptări-142,5 kg-medalie de argint; total-350 de kilograme-medalie de bronz.

Ultima medalie a CS Unirea Alba Iulia, dar cu siguranță nu cea din urmă, a fost adjudecată, la seniori, de către sportivul Andrei Irimie, care s-a clasat pe locul 2 la proba împins din culcat, devenind astfel vicecampion european. Acesta a concurat la categoria de greutate 83 de kilograme și a împins 250 de kilograme. Andrei Irimie își reconfirmă, astfel, forma sportivă extrem de bună. Anul trecut acesta a obținut medalii de aur la Campionatul Mondial și la Campionatul European. Și de această dată Andrei Irimie a fost foarte aproape de medalia de aur.

În ultima zi a competiției a concurat sportivul nostru Daniel Ordean, la categoria de greutate + 120 de kilograme (categoria supergrea), acesta obținând două clasări în primele 6 locuri și rezultate foarte bune. 

În spatele acestor performanțe extraordinare stă antrenorul CS Unirea Alba Iulia, Ovidiu Pănăzan (președinte FRP): ”Mulțumesc, în mod direct, doamnei director a CS Unirea Alba Iulia, Daniela Moșneag, pentru sprijinirea și încurajarea sportivilor secției de powerlifting”.

 

 CS Unirea Alba Iulia

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile