Reținut după ce și-ar fi agresat concubina și i-a furat bijuteriile

La data de 16 iunie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat din Blaj, care era cercetat pentru furt, lovire sau alte violențe și amenințare.

Din cercetări a rezultat că, în contextul agresiunii pe care ar fi săvârșit-o, la data de 15 iunie 2023, asupra fostei sale concubine, bărbatul i-ar fi sustras acesteia mai multe bijuterii, motiv pentru care cercetările au fost extinse și cu privire la infracțiunea de furt.

În cursul zilei de ieri, 17 iunie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Informații de background:

La data de 15 iunie 2023, o femeie de 47 de ani, din Blaj, a sesizat Poliția Municipiului Blaj, cu privire la faptul că a fost agresată și amenințată de către fostul său partener de viață.

 

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în după amiaza zilei de 15 iunie, în contextul unor discuții contradictorii, bărbatul ar fi devenit violent și ar fi agresat-o pe femeie, ulterior amenințând-o cu alte fapte de violență.

 

Față de acesta, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile și au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  lovire sau alte violențe și amenințare.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile