Reținut de polițiști, pentru distrugere din culpă, prin incendiere

Un bărbat din comuna Valea Lungă a fost reținut de polițiști, pentru distrugere din culpă. Ar fi provocat un incendiu de vegetație care s-a extins la un saivan. În urma incendiului, au murit peste 400 de oi și miei și a ars o cantitate însemnată de nutreț precum și o construcție din lemn. 

La data de 23 martie 2022, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 48 de ani, din comuna Valea Lungă, județul Alba, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 23 martie, în jurul orei 07,00, ar fi dat foc vegetației uscate de pe o pășune situată în locul denumit ”Fața Lodromanului”, de pe raza comunei Valea Lungă.

Ulterior, bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi lăsat focul nesupravegheat, iar acesta s-a extins la o stână de oi.

În urma incendiului, au murit 200 de oi și 245 de miei precum și saivanul din lemn și nutrețul depozitat în acesta, valoarea totală a pagubelor fiind de peste 330.000 lei.

Cercetările sunt continuate.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile