Reținut de polițiști după ce l-ar fi bătut pe un bătrân de 72 de ani

Polițiștii Postului de Poliție Mirăslău au reținut un bărbat din comună, care este bănuit de lovire, distrugere și neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin. În contextul unui conflict spontan cu unul dintre vecini, câinele său l-ar fi mușcat pe acesta, în zona membrelor inferioare.

La data de 19 iunie 2023, un bărbat de 72 de ani, din comuna Mirăslău, a sesizat postul de poliție cu privire la faptul că a fost agresat de către un vecin, i-au fost distruși ochelarii, iar câinele acestuia l-a mușcat de picioare.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în seara zilei de 16 iunie, pe fondul unor discuții contradictorii ce ar fi avut loc, pe stradă, între bărbatul de 72 de ani și vecinul său, în vârstă de 48 de ani, acesta din urmă l-ar fi agresat, împrejurare în care i-ar fi distrus ochelarii, iar câinele acestuia, de rasă comună, l-ar fi mușcat de picioare, fără a fi asmuțit de către stăpânul său.

Potrivit concluziilor medico – legale, victima ar avea nevoie de 18 -20 de zile de îngrijiri medicale.

Față de bărbatul de 48 de ani, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 20 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile