„Rânduri pentru mama”, nou concurs de scriere creativă pentru copii, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Cine, cine? Cine are cea mai bună, grijulie și frumoasă mămică din lume? Cine? Neapărat vrem să aflăm, noi, cei de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, și nu oricum, ci prin intermediul unui nou concurs de scriere creativă, adresat de această dată copilașilor de școală primară din tot județul!

Așteptăm scrisorile colorate, rânduri de dragoste profundă pentru mămici, poezii, scurte compuneri, însoțite de o poză (dacă se poate) în care să fie surprins puiul care ne scrie și mămica lui, toate pe adresa: [email protected].

Pentru efortul lor, cei mai inspirați copii vor fi răsplătiți cu cărți potrivite pentru vârsta lor, iar amintirea participării la acest concurs va fi imortalizată prin intermediul unui poster în care vor apărea atât rândurile către mămică, cât și poza pe care ne-o trimit. Acesta le va fi înmânat câștigătorilor odată cu premiul.

Apelăm la sprijinul doamnelor și domnilor învățători, bunicilor, tăticilor, frățiorilor mai mari, care să-i încurajeze și să-i ajute pe copii cu partea de transmitere a scrisorelelor, pe care le preluăm și fizic, la sediul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Ultima dată a poștei electronice, 7 martie 2022, ora 10.00.

Marți, de 8 Martie, vor fi anunțați câștigătorii, cele mai frumoase creații urmând a fi postate pe Facebook-ul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Concursul „Rânduri pentru mama” este organizat în cadrul proiectului 12.5 Omul, cartea, biblioteca, un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile