Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba ajunge în luna august în comuna Avram Iancu

Luni, 28 august 2023, la ora 12.00, la biblioteca comunei Avram Iancu, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează o nouă activitate din cadrul proiectului 2.9 Fondul special – Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba. Acesta va fi al XXIX-lea raft cu cărți oferit bibliotecilor publice din județul Alba cu scopul de a înnoi și diversifica fondul de carte, sprijinind în acest fel bibliotecarii în organizarea de activități de promovare a cărții, a scriitorilor și de implementare a unor activități cultural-educative pentru comunitate.

Inaugurarea Raftului Bibliotecii Judeţene Lucian Blaga în Județul Alba la Avram Iancu va avea loc în prezența domnului Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, a domnului Sandu Heler, primarul comunei Avram Iancu, a domnului Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba și nu în ultimul rând a bibliotecarei gazdă, Elena Fiț. Alături de aceștia vor lua parte la eveniment cadre didactice, personalități ale comunei și locuitorii din comuna Avram Iancu. La finalul întâlnirii, care se dorește a fi una de suflet, între Primăria Comunei Avram Iancu și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba se va încheia un parteneriat în baza căruia se vor putea organiza în comun diferite alte activități culturale.

Prin intermediul proiectului 2.9 Fondul special – Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba, Consiliul Județean Alba, împreună cu Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, oferă comunităților din județ câte o mini bibliotecă, cu circa 300 de volume, cărți noi, din toate domeniile biblioteconomice, sporind atractivitatea bibliotecilor partenere.

Evenimentul de miercuri, 28 august 2023, este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Comunei Avram Iancu și Biblioteca Comunală Avram Iancu.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile