Radu Tuhuț: PSD propune ca produsele realizate din materii prime românești să aibă tricolorul pe etichetă, ca însemn distinctiv

Consumatorii au dreptul să fie cât mai informați, să identifice cât mai simplu și mai ușor care produse conțin materii prime românești. PSD propune tricolorul ca însemn distinctiv pe eticheta produselor ca pe un lucru firesc, o expresie practică și utilă a manifestării unui autentic patriotism economic.

Această propunere a fost depusă ca inițiativă legislativă de către PSD în Parlament. O voi susține și îmi doresc ca ea să devină lege. Există o predispoziție a consumatorului român să cumpere produse românești, iar acest lucru este cât se poate de normal, pentru susținerea producătorului român și a economiei naționale românești.

Cine va vedea Tricolorul pe eticheta unui produs va avea garanția că respectivul produs conține materii prime românești. Efectele vor fi benefice! Se semnalizează și se încurajează consumul produselor naționale și astfel se susțin locuri de muncă, salarii și taxe în România. Este o soluție concretă pe care PSD o adaugă politicii sale asumate și perseverente, de sprijinire a economiei românești și a producătorilor români, care face diferența clară față de cei care dau din gură populist-naționalist, dar nu fac nimic.

Deputat PSD de Alba,

 Radu Marcel Tuhuț

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile