Radu Tuhuț: Fermierii pot accesa credite garantate de stat echivalente a „De 5 ori subvenția”

Ministrul PSD al Agriculturii, Florin Barbu, extinde un program bun, apreciat de fermieri, prin care aceștia pot accesa credite în condiții avantajoase pentru a-și dezvolta activitățile agricole. Programul inițial, care oferea credite “de trei ori subvenția”, a fost îmbunătățit și acum fermierii pot obține credite “de 5 ori subvenția”.

Prin intermediul acestui mecanism simplu, fermierii pot solicita credite bancare garantate de stat, la o dobândă foarte bună. Aceste credite sunt echivalente cu de 5 ori suma subvenției cuvenite fermierilor, reprezentând astfel o resursă financiară semnificativă pentru dezvoltarea exploatațiilor agricole.

Programul de creditare avantajoasă pentru fermieri are ca scop sprijinirea acestora în începerea și dezvoltarea afacerilor agricole. Prin accesarea acestor credite, fermierii pot investi în modernizarea echipamentelor agricole, în achiziționarea de terenuri sau în creșterea capacității de producție. Astfel, se creează premisele unei agriculturi competitive și sustenabile în România.

Acest program este un pas important în sprijinirea agriculturii românești. Această inițiativă contribuie la creșterea competitivității sectorului agricol și la dezvoltarea durabilă a exploatațiilor agricole. Prin intermediul acestui program, fermierii au oportunitatea de a investi în modernizarea și extinderea activităților lor, asigurând astfel un viitor prosper pentru agricultura din România.

Președinte PSD Alba,

Radu Marcel Tuhuț

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile