Radu Tuhuț: Am aprobat, astăzi, un proiect de lege care vine în sprijinul întreprinderilor mici, mijlocii și a marilor companii, dar și în sprijinul sectorului public

În cadrul Comisiei de Administrație Publică și Amenajare a Teritoriului din Camera Deputaților am aprobat, astăzi, un proiect de lege care vine în sprijinul întreprinderilor mici, mijlocii și a marilor companii, dar și în sprijinul sectorului public.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare instituirea cadrului general pentru finanțarea unor scheme de eficiență energetică, pentru firme, respectiv producție din surse de energie regenerabile. Scopul este de a sprijini mediul de afaceri pentru a dobândi independență energetică.

De asemenea, se reglementează cadrul general pentru finanțarea unor proiecte de investiții în producerea energiei din surse regenerabile destinate autorităților locale care au în responsabilitate servicii publice de interes local pentru consumul propriu al acestora, cu scopul de a asigura creșterea nivelului de independență energetică și pentru comercializarea energiei din surse regenerabile.

Senatul a adoptat acest proiect, iar Camera Deputaților e cea decizională.

Deputat PSD de Alba,

Radu Marcel Tuhuț

4 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile