PSD va ataca la OSIM mega proiectul PNL: Super promisiuni, de care nu te poți ține, sunt o marcă înregistrată a partidului nostru

După ce PNL a anunțat un super mega uber nemaiauzit plan de relansare economică, pentru zece ani și cu o valoare de peste 100 de miliarde de euro, în care sunt prevăzuți mii de km de autostrăzi, școli, facultăți, grădinițe, castele, spitale și spitale și tot ceea ce poate fi cumpărat cu bani, PSD a ieșit la contraatac și a acuzat partidul de guvernământ că-i fură ideile.

E un plagiat grosolan ceea ce a făcut PNL astăzi. Au furat cu nerușinare ideile și proiectele noastre, pe care de altfel le-am mai promis noi și în trecut”- au declarat mai multe surse din cadrul PSD.

Și alte voci din PSD s-au declarat nemulțumite de modul în care PNL a decis să vină în fața cetățenilor cu promisiuni și planuri. „Nu e normal să vină și să fure ideile pe care noi le-am avut. Dacă voia să transmită așa promisiuni, mai normal mi se părea să se înscrie prima dată la noi în partid, și abia apoi să meargă și să zică la oameni că miliarde de euro și mii de kilometri de autostradă” – a declarat un lider de filială județeană a PSD.

Mai mulți lideri din conducerea centrală a PSD sunt deciși să atace la OSIM planul PNL, motivând că pentru astfel de promisiuni fantasmagorice, cu mii de km de autostradă, PSD deține drepturi de autor.

În plus, ca o contramăsură la proiectul PNL, care prevede investiții de 100 de miliarde și construirea a 3.400 de km de autostradă, PSD va propune cetățenilor un proiect alternativ, prin care, în următorii 10 ani, să fie investiți peste 200 de miliarde de euro și să fie construiți cel puțin 6.800 de km de autostradă și drum expres, plus de două ori mai multe școli, spitale și ce au mai promis Șică Orban și Guvernul PNL.

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile