PSD supralicitează pentru transferul lui Pleșa

Întru nervii și spumele lui Florinache Roman, care făcuse cărțile pentru transferul lui Pleșa înapoi la PNL, un fel de întoarcere acasă a fiului risipitor și promisioman, PSD încă speră să-l întoarcă din drum pe dottore, astfel că a decis să supraliciteze puțin oferta celor din PNL.

Mai exact, spun niște păsărele, în ședința de guvern de astăzi ar urma să fie alocată o importantă sumă către Alba Iulia, din Fondul de Rezervă al Guvernulu- ar fi vorba de peste un milion de europterix, ca să aibă dottore Pleșa cu ce plăti salarii și cu ce să acopere găurile din bugetul local.

De altfel, băieții din Primărie ceruseră încă de cu vreo două luni în urmă sprijin, că își dăduseră și ei seama că-s în budă rău de tot cu bugetul. Iar de împrumutat nici nu mai prea e loc, că doar a luat Pleșa, în numele orașului, vreo 19 milioane de euro împrumut.

Acum, dacă Guvernul se va decide a fi fost generos, probabil că Pleșa își va găsi acele simțăminte de social democrat, pe care nutrea încă din copilărie, dar pe care le-a reprimat.

Rămâne de văzut…

4 4 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
misu
misu
29 noiembrie 2023 14:51

Lasă-l să se… duce!