PSD Alba Iulia lucrează la redactarea unui program de guvernare locală: “cu bune, cu rele”

Călin Gheorghe Matieș, acțiune “door to door” pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.: “Am fost încercat de emoții puternice, nostalgie și bucuria reîntâlnirii, deopotrivă. Bulevardul Transilvaniei și Aleea Brazilor sunt zonele în care am crescut, m-am format ca om, am gustat din jocurile copilăriei, din frumusețea adolescenței.

Aici mi-am făcut cei mai buni prieteni și de aici am cele mai frumoase amintiri.

M-am reîntors pentru a discuta sincer și deschis, cu foștii mei vecini, despre Alba Iulia, despre strada și cartierul lor, despre tot ceea ce îi interesează.

Lucrez, alături de colegi din PSD Alba Iulia, la redactarea unui program de guvernare locală, plecând de la situația actuală și reală a municipiului, cu bune, cu rele. Programul de guvernare locală nu se poate realiza fără o consultare amplă a albaiulienilor, fără o campanie dusă la firul ierbii, fără a fi prezent la fiecare casă și pe fiecare scară de bloc.

Le mulțumesc colegilor social-democrați prezenți la acțiune, respectiv tuturor albaiulienilor cu care am vorbit deschis și au răspuns sincer la întrebările din chestionarul nostru.

Părerea albaiulienilor contează! Doamne ajuta !”, a transmis senatorul PSD de Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile