PSD Alba: Heliportul ”Mureșan”, din orașul Câmpeni, mai aproape de realizare!

Consilierii locali ai PSD din orașul Câmpeni au votat și susținut, în ședința Consiliului Local de astăzi, proiectul de hotărâre care prevede declanșarea procedurii de expropriere a terenului pe care va fi amenajat heliportul din oraș și unde, de asemenea, va fi construită o bază sportivă. Investiția a fost propusă pentru prima dată de către subprefectul Corneliu Mureșan.

Heliport în Munții Apuseni este necesar pentru salvarea pacienților critici, care vor putea fi transferați către marile centre universitare într-un timp mult mai scurt. Această inițiativă face parte dintr-un efort mai amplu al PSD Alba de a îmbunătăți sistemul de sănătate și infrastructura medicală din județ.

Heliportul de la Câmpeni a fost propus, pentru prima dată, de către subprefectul Corneliu Mureșan, fost consilier județean. La începutul anului 2024, Corneliu Mureșan, alături de ceilalți consilieri județeni social-democrați, a depus un amendament pentru bugetarea primelor fonduri necesare pentru realizarea investiției.

Construcția unui heliport la Câmpeni este extrem de importantă, și poate face diferența dintre viață și moarte pentru pacienții critici din zonă, în contextul în care transportul cu ambulanța, până la marile centre universitare, se poate realiza doar în câteva ore bune, având în vedere infrastructura rutieră din zona de munte.

Comunicat de presă

PSD Alba

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile