Protest la Alba Iulia împotriva măsurilor impuse de autorități pentru combaterea infectărilor cu noul coronavirus

Protest la Alba Iulia împotriva măsurilor impuse de autorități pentru combaterea infectărilor cu noul coronavirus

Duminică, 28 martie, ora 17.00, în prima zi a noilor restricții impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii covid, albaiulienii sunt chemați la un protest în fața Prefecturii Alba.

„AȘA NU SE MAI POATE ! Noi IEȘIM ÎN STRADĂ * Astăzi, la 17.00 în față la Prefectură ! VII ȘI TU ??? Dacă sunteți hotărîți să încercați să mai schimbați ceva, să îi oprim pe cei care își bat joc de noi, haideți dragi albaiulieni să ne unim și noi și să ieșim în stradă pentru a ne recupera drepturile, libertățile și demnitatea ! Aștept să pornim contraatacul și să oprim acest Tsunami care are ca scop exterminarea noastră, a celor mulți !”, scrie pe facebook Sendy Țălnar (care deține o sală de sport în Alba Iulia).

În urmă cu 4 luni Sendy a realizat și un cântec de protest față de restricțiile impuse de autorități împotriva covid.

„Ceea ce se întâmplă este BĂTAIE DE JOC – DISCRIMINARE – GENOCID ! Până când mai rezistăm să fim conduși de niște incompetenți care sigur au lipsit la orele de educație fizică daca au ajuns Din Nou să ÎNCHIDĂ Sălile de Sport ca sa reducă riscul infectărilor ??? Până când mai tolerăm aberațiile celor care dau legi peste noapte fără să gândească ??? Școlile se închid din nou (bineințeles, nu putem spune că au fost cu adevărat deschise…..) ! Domeniul HORECA este în moarte clinică…. MASCA a fost Afacerea NO. 1 în această Lume Nebună …. apoi au urmat dezinfectantele….plexicurile….mănușile…..etc ! Urmează VACCINAREA care ne poate transforma în Mutanți și care pare a fi ocolită chiar de cei care au creat acest vaccin…. Faceți Mișcare Oameni Buni…..de orice fel ! Rugați-vă să vă lumineze bunul Dumnezeu mintea și să faceți alegeri înțelepte ! Mâncați Sănătos ! Gândiți cu Capul Vostru, dar și cu Sufletul ! Din punctul meu de vedere eu cred că Trebuie să spunem STOP ABUZURILOR și să ieșim în stradă ! Dacă cei de la Guvernare sunt atât de Uniți, NOI … cei în care se trage în continuu….cei pe care ei nu ne mai văd ca Oameni….ci ne transformă în GĂINI ( orele 18.00 – închise magazinele….orele 20.00 sa fim ÎN CASĂ ) …. Noi cei care suntem Calul lor de Bătaie (de joc)….Noi, de ce n-am fi uniți ?”, mai scrie Sendy Țălnar.

5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
sandy
sandy
28 martie 2021 20:34

Bine ca nu se vede poza.

trackback

[…] obținut AVIZUL pentru organizarea adunării publice de MÂINE, 3 aprilie 2021, începând cu orele 15.00 din fața Catedralei! Acest Meeting se va […]