ProRomânia îi așteaptă pe membri PSD, părăsiți de propria conducere, să se alăture partidului condus de Victor Ponta

Membrii PSD din Alba Iulia au fost părăsiți de conducerea partidului mai ceva ca o mireasă în ziua nunții. Îi așteptăm alături de noi, în familia PRO România!

Nu trebuie să îți dai masca jos de pe față ca să simți mirosul blatului politic pe care conducerea PSD Alba l-a făcut, odată cu nominalizarea, în al 15-lea ceas, a candidatului pentru primăria din Alba Iulia. La fel cum nu îți trebuie un binoclu ca să vezi cum un calcul politic meschin duce, în derizoriu, ideea de competiție electorală și, implicit, resorturile care mișcă funcționarea normală a unui partid.

Nu ne interesează nici dedesubturile acestei înțelegeri, nici motivațiile care au stat la baza acestui demers, fiindcă sunt lucruri care sfidează logica, moralitatea și dinamitează ideea de fair-play.

Iar perdanții acestei decizii, cei care au fost folosiți fără să fie întrebați, nu sunt alții decât membrii PSD. Pe mulți îi cunoaștem, am fost chiar colegi, am luptat de aceeași parte a baricadei, pentru o vreme. E aproape inuman să nu ții cont de părerea lor, a celor care și-au rupt oasele în campanii electorale, care au sprijinit financiar partidul sau a căror vină e doar aceea că au fost duși de nas și trași pe sfoară.

Ideea e simplă: cum să nu fi frustrat, ca om de partid, când conducerea filialei tale aruncă în lupta electorală un candidat care, dacă mai întârzia un pic, ajungea doar să vadă, la televizor, doar exit-poll-ul? cum să nu fi dezamăgit când toate deciziile partidului, din ultima perioadă, sunt luate doar de câțiva și mereu aceeași oameni? de ce să ajungi să pui capul în pământ de rușine când știi că riști să nu mai ai reprezentare în Consiliul Local și că procentul de la Alba Iulia al PSD va fi format dintr-o mica și singură cifră? Cum să nu te întrebi cine ține hamurile acestui “cal troian” intrat în PSD Alba.

Conducerea PRO România Alba face un apel către toți oamenii valoroși din PSD să nu se mai lase manipulați, folosiți sau ignorați și să se alăture singurului proiect adevărat de stânga din județul Alba. E și îndemnul lui Victor Ponta, cel pe care, 99% dintre dumneavoastră, l-ați apreciat ca fiind cel mai bun premier de după Revoluție. Iar dacă vreți pe cineva care să vă reprezinte, cu adevărat, în bătălia pentru Alba Iulia, acela e Gheorghe Beleiu. Un om care, așa cum, probabil, veți face mulți dintre cei din PSD, a înțeles să plece la timp dintr-o organizație a cărei conducere a comis un mare act de trădare față de membrii săi. Și, pentru că timpul este înainte, nu ne-ar mira dacă, în curând, vom asista la „botezul” unei organizații care să se numească Partidul Social Desființat Alba sau Pleșa Stanciu Dîrzu Alba.

Biroul de Presă a PRO Romania Alba

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
trackback

[…] cele din urmă Daniel Breaz a decis să treacă la Pro România, un partid social-democrat creat de fostul premier PSD Victor […]