Programele de licență UAB pentru românii de pretutindeni, prezentate în licee din Republica Moldova

Reprezentanții UAB sunt prezenți în liceele din Republica Moldova, în perioada 19-25 martie 2023, pentru promovarea programelor educaționale de licență pentru românii de pretutindeni.

În data de 19 martie s-au întâlnit cu elevii liceului „Meșterul Manole” din Sălcuța, iar în data de 20 martie cu elevii liceelor „Pro Succes”, „Litterarum”, „Alexandru Ioan Cuza” și „Mihai Marinciuc” din Chișinău.

Pe lângă contactul direct cu viitorii absolvenți ai acestor instituții de învățământ preuniversitar, UAB a încheiat parteneriate de cooperare cu aceste licee, în vederea susținerii reciproce în asigurarea unei educații de calitate, inclusiv prin programe de formare profesională continuă organizate de Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic al UAB, în parteneriat cu Centrul de relații internaționale, pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar din Republica Moldova. Transmite Centrul pentrul Relații Internaționale din cadrul Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile