FOTO. Proba teoretică pentru obținerea permisului auto se va desfășura într-o nouă sală la Mercur City Center din Alba Iulia

Prefectul Nicolae Albu, împreună cu subprefectul Andrei Vincze și șeful serviciului SPCRPCIV Alba – Cms. șef de Poliție Mihai Zgârdea, au fost prezenți astăzi la inaugurarea noii săli de examinare a probei teoretice. La eveniment au luat parte oficialități județene și locale, șefi de structuri din cadrul MAI și MAPN, șefii de serviciu din cadrul Instituției Prefectului, precum și reprezentanți ai școlilor de șoferi din județul Alba.

Proba teoretică în vederea obținerii permisului de conducere auto se va desfășura în noua locație situată în incinta Mercur City Center – etajul 2 (fostul Magazin Unirea), din municipiul Alba Iulia. Sala dispune de 14 stații de lucru, acest lucru făcând ca elevii să fie programați într-un timp foarte scurt, din 2 în 2 minute.

Prefectul Nicolae Albu mulțumește tuturor factorilor implicați în deschiderea noii săli de examinare din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Alba, dotată cu aparatură modernă de examinare cât și de supraveghere video, creându-se astfel condiții optime pentru susținerea probei practice în vederea obținerii permisului de conducere. Transmite Instituția Prefectului Județului Alba.

Programul zilelor de examinare este următorul:

Luni – 09:00-13:00;
Miercuri – 11:00-14:00;
Vineri – 09:00-13:00.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile