Primarul Gabriel Pleșa, după ce PNL Alba Iulia i-a solicitat public să implementeze soluții pentru problema deșeurilor: Începând de mâine, 17 februarie, unsprezece platforme pentru colectarea selectivă a deșeurilor vor fi funcționale

După ce președintele PNL Alba Iulia, Marius Hațegan, a solicitat administrației locale o mai mare implicare în implementarea unor soluții pentru a rezolva problema colectării deșeurilor și salubrității la nivelul municipiului, primarul Gabriel Pleșa a anunțat pe pagina de facebook:
Începând de mâine, 17 februarie, unsprezece platforme pentru colectarea selectivă a deșeurilor vor fi funcționale.
Acestea sunt amplasate pe strada Arieșului în spatele magazinului Dacia, str. Arieșului în spatele fostului Oficiu Poștal, Str. Arieșului în spatele Băncii Transilvania, str. Arieșului în spatele magazinului Vinersar, str. Arieșului, în spatele blocului ANL, str. Arieșului în vecinătatea M&A, str. Livezii în spatele Autotrans, str. Arnsberg, b-dul Transilvaniei- zona Școlii nr. 6, str. Anghel Saligny și la intersecția str. Anghel Saligny cu str. Târgului.
Am încredere că albaiulienii vor utiliza aceste platforme în mod responsabil, prin depunerea deșeurilor în containerele corespunzătoare fiecărei fracții. Fiecare platformă este inscripționată cu denumirea fracției care urmează a fi colectată, respectând și codul de culori (Maro-menajer, Albastru-hârtie și carton, Galben-plastic și metal, Verde-sticlă).
5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile