Primarul Alba Iuliei în “Lumea Nouă”: “Nimeni nu se va atinge de nici o locuință de aici”

Primarul Municipiului Alba Iulia: “Am fost astăzi la o întâlnire cu locuitorii cartierului “Lumea Noua”, la solicitarea câtorva persoane din zonă și mă bucur că am făcut acest lucru, fiindcă oamenii de acolo trăiau, de o perioadă, cu o neliniște tulburătoare!

Cineva a răspândit zvonul, fals și alarmist, cum că primăria dorește demolarea locuințelor pe care aceștia le dețin, locuințe în care locuiesc peste 1000 de persoane. I-am asigurat pe acești albaiulieni că în niciun moment nu s-a pus această problemă, ba mai mult, ei știu bine că anul trecut au fost făcute măsurătorile cadastrale, gratuite, de către primărie, pentru ca fiecare proprietar de locuință să își poată achiziționa terenul de sub casă.

Măsurătorile au fost finalizate, actele întocmite și urmează ca, în perioada următoare, să fie făcută evaluarea terenurilor, astfel încât fiecare să poată intra în legalitate.

Le spun și aici, fiindcă ce e scris, rămâne: Nimeni nu se va atinge de nici o locuință de aici, cel puțin atâta timp cât eu voi fi la conducerea primăriei!”, a transmis Gabriel Codru Pleșa.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile