Primăria și-a luat tocătoare de documente cu zeci de mii de lei

Primăria Alba Iulia a cumpărat, de la începutul anului, nu unul, ci două distrugătoare de documente.

În data de 3 februarie, pentru doar 18.200 lei, plus TVA, instituția condusă de Gabriel Pleșa cumpăra un distrugător de documente de la BN Business SRL din Arad. Achiziție directă, desigur.

Cinci zile mai târziu, băieții de la serviciul de shopping din subordinea domnului profesor universitar asociat doctor Gabriel Pleșa mai cumpărau încă un distrugător de documente, de data asta în valoare de 24.475 lei, plus TVA. Tot de la BN Business SRL și tot prin minunatul procedeu al achiziției directe.

Practic, nu unul, ci două astfel de aparate sunt necesare pentru buna funcționare a instituției numită Primăria Alba Iulia. Bașca, vorbim de niște distrugătoare de documente din acelea serioase, industriale chiar. Asta pentru că, dacă intri pe site-ul celor de la BN Business SRL, găsești tot felul de astfel de aparate, începând de la câteva sute de lei.

Desigur, cele mai ieftine sunt pentru firme sau oameni care nu vor să facă paper-cuts la degețele, rupând niște hârtii. Primăria, însă, toacă documente la modul industrial, se pare. Și asta în condițiile în care băieții care conduc instituția, în frunte cu profesorul universitar asociat doctor, primarul Gabriel Pleșa, nu prididesc în a ne povesti despre digitalizare.

Digitalizăm, desigur, totul e cu software, cu aplicații, wireless, însă în paralel dăm zeci de mii de lei pentru tocătoare de documente. Plus, desigur, alte zeci de mii pe tonere și imprimante, unor firme prietene, că doar asta înseamnă digitalizare.

5 2 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile