Primăria Alba Iulia lansează primul ȘTRAND ONLINE din România

Vești bune, dragi prieteni și pasionați ai sporturilor cu apă, altele decât plutăritul. După trei ani de digitalizare intensă a instituției, Primăria Alba Iulia lansează primul program de Ștrand Online din România și, posibil, chiar din lume.

Digital Waterpark este un proiect conceput cu gândul la cetățean și la nevoile acestuia. Este un proiect extrem de util, mai ales în această perioadă în care Grecia este departe iar în vămi se stă cu orele, în coloane.

Folosind un mix de IT, care combină Inteligența Artificială cu Prostia Naturală, administrația publică din Alba Iulia a regândit site-ul instituției, astfel încât fiecare cetățean să poată trăi la intensitate maximă experiența unui ștrand construit la cele mai înalte standarde IT.

Distracția este, de acum, la un singur click distanță – ne-a declarat un reprezentant anonim al instituției.

Tot ce trebuie să facă locuitorii orașului este să acceseze site-ul primăriei unde, la secțiunea Digital Waterpark, printr-o simplă apăsare a butonului „Distracție”, se va deschide un video-player 3D cu cel mai mare Waterpark virtual din lume. Pentru o experiență cât mai plăcută, vizitatorii Digital Waterpark vor putea opta dintr-o listă lungă cu sunete, de la senzația valurilor și până la furtună pe mare, pentru cei care vor o experiență mai intensă. În galeria audio a proiectului Digital Waterpark au fost introduse chiar și câteva zeci de înregistrări recente, făcute de reprezentanții primăriei, cu ocazia vizitelor de documentare din cardul proiectului.

Experiența Digital Waterpark poate fi îmbunătățită, ne-a mai declarat reprezentantul instituției, cu ajutorul câtorva trucuri. Spre exemplu, în timpul vizitei la ștrandul virtual, utilizatorii pot amplasa în vecinătatea calculatorului un ventilator dotat cu sistem de pulverizarea a apei sau, pentru cei care nu dețin astfel de sisteme, se poate folosi un lighean cu apă, studiile efectuate arătând că senzația de distracție crește cu 20% dacă stai cu picioarele într-un lighean cu apă, în timp ce navighezi prin ștrandul online.

Cei care nu dețin un computer sau nu au acces la internet vor putea accesa unul din cele zece terminale care vor fi amplasate în oraș. Fiecare terminal va fi dotat cu căști audio, monitor 4K și ventilator cu pulverizator, astfel încât orice albaiulian să se poată bucura de experiența Digital Waterpark.

De asemenea, Digital Waterpark are un sistem de chat modern, cu text și voce, prin care utilizatorii pot transmite, în timp real, mulțumiri administrației publice și oamenilor pricepuți care o conduc și care, rând pe rând, rezolvă orice problemă și dorință a cetățenilor.

(da, normal, textul e un pamflet și trebuie tratat ca atare, chiar dacă senzația e că-i pe bune, fiind genul de tembelism pe care te aștepți să-l vezi din partea euglenelor care conduc primăria)

5 4 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile