Primăria Aiud organizează, mâine, conferința “Africa – dincolo de pădure”

“Cu ocazia Lunii Pădurii (15 martie – 15 aprilie), Primăria municipiului Aiud organizează mâine conferința “Africa – dincolo de pădure” susținută de domnul Gianluca D’Amico, doctor în medicină veterinară în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

Indiferent de zona geografică unde le întâlnim, rolul pădurilor în funcționarea ecosistemului Global este extrem de important. Pădurile contribuie la reglarea climei, la alimentarea bazinelor hidrografice și la purificarea aerului. Ele întrețin viața pentru numeroase specii de plante, insecte și animale.

Domnul Dr. Gianluca D’Amico este cadru universitar al Universității de Științe Agricole și Medicina Veterinara, Departamentul de Parazitologie. Medic veterinar de profesie, nu este doar un iubitor de animale ci și un iubitor al naturii și un militant pentru conservarea mediului înconjurător. Prezentările sale sunt foarte apreciate atât de studenții săi si de comunitatea științifică, precum și de publicul larg.

Evenimentul va avea loc joi, 30 martie 2023, începând cu ora 11:00 în sala festivă a Colegiului Național „Bethlen Gabor” Aiud.”. Transmite Primăria Aiud.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile