Primăria Aiud: Contractul pentru furnizarea celor 16 autobuze electrice a fost semnat

Primăria Aiud: “Astăzi a fost semnat contractul pentru furnizarea celor 16 autobuze electrice care vor asigura transportul în comun din municipiul Aiud.

Contractul a fost semnat cu SC ANADOLU AUTOMOBIL ROM SRL, singurul ofertant prezent în cadrul licitației publice, are o valoare a achiziției de 22.032.000 lei fără TVA și include:

16 autobuze electrice

16 stații de încărcare lente

4 stații de încărcare rapide

Proiectul va contribui semnificativ la reducerea emisiilor de carbon din oraș, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra mediului înconjurător și sănătății publice. În al doilea rând, aceste autobuze electrice vor fi mai silențioase și mai confortabile decât autobuzele cu motor combustie internă, ceea ce va face transportul public mai atractiv pentru călători. În sfârșit, cu aceste autobuze electrice, Aiudul va avea un sistem de transport public modern, demn de un oraș al Uniunii Europene. Aceasta este o veste minunată pentru aiudeni.

„Transport public ecologic în municipiul Aiud” este un proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiții 4e, Obiectiv specific 3.2, apelul de proiecte nr. POR/2017/3/3.2/1/7 REGIUNI. Ne așteptăm ca implementarea acestuia să aibă un impact pozitiv semnificativ asupra orașului și suntem nerăbdători să vedem aceste autobuze electrice pe drumurile noastre cât mai curând posibil!”, transmite instituția.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile