Primăria Aiud a achiziționat de la OMW un teren de 77.945 euro cu scopul amenajării unei parcări

“Știm cât de importantă este pentru dumneavoastră creșterea numărului de parcări. Soluțiile trebuie să țină cont de situația actuală. Municipiul Aiud are în total 1805 locuri de parcare publice amenajate, iar în Aiud sunt înregistrate 8774 de autoturisme. Deci vorbim despre un deficit de 6969 locuri de parcare. În mod realist, în cartierele de blocuri geografia locului face imposibilă amenajarea a încă aproape 7000 locuri de parcare.

Cu toate acestea, am amenajat peste 200 de locuri noi de parcare în ultimii ani și vom continua acest demers.

Recent am achiziționat un teren în zona Gării, cu suprafața de 4890 mp cu scopul amenajării unor parcări. În baza Legii nr. 422/2001 ne-am exercitat dreptul de preemțiune asupra imobilului teren situat administrativ în Aiud, str. Gării, nr. 14, CF nr. 71904. Consiliul Local Aiud a aprobat în unanimitate cumpărarea acestui teren cu scopul realizării unor parcări. Amenajarea parcării va fi cuprinsă pe lista de investiții de anul viitor.

Imobilul a fost achiziționat de la OMV Petrom SA, iar prețul de vânzare-cumpărare a fost de 77.945 EURO (TVA inclus).”, Au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile