„Priceasna – rugăciune și cântare”. Oana Bozga Pintea , concert la biserica “Sfântul Ierarh Nicolae” din protopopiatul Sebeș

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, vineri, 24 martie 2023, în ziua înainte-prăznuirii Bunei Vestiri, biserica ,,Sfântul Ierarh Nicolae” din parohia Vinerea I, protopopiatul Sebeș, a fost gazda unui eveniment cultural-religios de suflet.
Evenimentul, intitulat „Priceasna – rugăciune și cântare”, a debutat cu oficierea Tainei Sfântului Maslu, urmat apoi de un minunat concert realizat prin prezența onorabilă în mijlocul credincioșilor a doamnei Oana Bozga Pintea, interpretă de pricesne și folclor.
Cântecele religioase au avut un conținut tematic variat, centrat în special pe comportamentul moral-creștin, fiind totodată o rugăciune de iertare, de mulțumire și de laudă la adresa lui Dumnezeu, a Preacuratei Fecioare Maria și a sfinților. Nădăjduim că prin această seară de pricesne am oferit un sprijin sufletesc și duhovnicesc celor prezenți.
Pr. paroh Andrei Dănilă
0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile