Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Ofiţer aiudeanului Paşca P. Sergiu

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 28 martie 2023, o serie de decrete.

În semn de înaltă apreciere pentru excelenţa de care a dat dovadă în activitatea sa didactică şi de cercetare de nivel internaţional, contribuind la mai buna înţelegere a unor maladii cerebrale, precum şi la identificarea unor tratamente inovatoare, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Ofiţer domnului Paşca P. Sergiu, medic, cercetător, profesor de psihiatrie şi ştiinţe comportamentale la Universitatea Stanford din Statele Unite ale Americii.

Astfel, în semn de apreciere a serviciilor deosebite pe care le-a adus instituţiei militare şi a profesionalismului dovedit în îndeplinirea cu succes a misiunilor de mare complexitate şi răspundere, pentru ţinuta morală de care a dat dovadă de-a lungul întregii cariere militare, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Virtutea Maritimă” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari, domnului contraamiral de flotilă Săvulescu S. Marian.

De asemenea, în semn de apreciere a rezultatelor importante obținute de personalul unității în îndeplinirea misiunilor specifice, pentru contribuţia adusă la promovarea imaginii Armatei României, Președintele României a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari, Drapelului de Luptă al Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”.

5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile