Preoții și credincioșii din protopopiatul Sebeș și-au adus contribuția la îndeplinirea necesarului de sânge prin actul donării

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Irineu, joi, 8 decembrie 2022, la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba, mai mulți preoți și credincioși din protopopiatului Sebeș, coordonați de părintele protopop Ionel Arsu, și-au adus contribuția la îndeplinirea necesarului de sânge prin actul donării.

Modelul de milostenie al Sfântului Ierarh Nicolae i-a determinat pe preoți și pe credincioși să se adune în număr mare la această acțiune și să dăruiască, după cum și ei au fost dăruiți și binecuvântați de Dumnezeu cu sănătate.

Așadar, Biserica, prin misiunea ei social-filantropică continuă, reprezentată în acest caz de donarea sângelui pentru binele semenilor, se încadrează în planul simbiotic al lui Dumnezeu, Care dorește participarea omului la minunile Sale. O astfel de lucrare minunată care contribuie la salvarea de vieți omenești este și realizarea necesarului de sânge. Dumnezeu să dăruiască vindecare celor bolnavi și să dea bucuria împreună-lucrării cu El celor care au donat! A transmis Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile