Premiile Naționale eTwinning: Proiectul ”On Mountain Roads” al elevilor de la Liceul Tehnologic Aiud a obținut Premiul II

Vineri, 24 februarie 2023, au fost acordate Premiile Naționale eTwinning 2022, în prima zi a Conferinței Naționale eTwinning, care s-a organizat la București în perioada 24-26.02.2023.
Cele 113 aplicații eligibile au fost evaluate de către ambasadorii eTwinning și de evaluatori externi ai echipei NSO România, fiind premiate proiectele care au demonstrat, printre altele, un ridicat nivel de colaborare între parteneri, implicarea elevilor și creativitate didactică.

Deschiderea festivității a fost realizată de d-na Marinica Stoian, inspector general-Ministerul Educației, d-na Monica Calotă-director ANPCDEFP, dl. Adrian Georgescu- director adjunct ANPCDEFP, d-na Ileana Racoviceanu-ANPCDEFP și echipa eTwinning România. Alături de premianți au fost invitați la conferință și inspectorii responsabili cu proiectele europene din județele câștigătoare.

Proiectul ”On Mountain Roads”, al elevilor de la Liceul Tehnologic Aiud, a obținut Premiul II la secțiunea Proiecte care promovează sustenabilitatea, incluziunea și colaborarea. Elevii coordonați de d-na profesor Voicu Corina Valentina de la Liceul Tehnologic Aiud, au lucrat în echipă cu școli din Turcia, Armenia, Croația, Ucraina și Macedonia de Nord fiind apreciați pentru implicarea lor în proiect prin Certificate Naționale de Calitate și Premiul II.

În 25.02.2023 a avut loc expoziția proiectelor premiate unde echipa On Mountain Roads alcătuită din: prof. Voicu Corina Valentina, prof. Săbăreanu Lăcrimioara, prof. Săbăreanu Lucian, prof. Doina Jalba și prof. Păduraru Monica Cecilia a reușit să mai câștige un premiu.

Felicitări și succes pe mai departe! Transmite Inspectoratul Școlar Județean Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile