“Premiat” cu o noapte în arest, după ce și-a agresat și amenințat soția

La data de 12 martie 2023, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 38 de ani, din Blaj față de care, la data de 11 martie, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, ca urmare a faptului că și-ar fi amenințat și agresat soția.

Din cercetări a rezultat că, în dimineața zilei de 11 martie, bărbatul și-ar fi amenințat și agresat soția dar și faptul că ar fi împiedicat-o să părăsească locuința comună, motiv pentru care cercetările au fost extinse și cu privire la infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.

În cursul zilei de azi, 13 martie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Informații de background:

La data de 11 martie 2023, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani, din Blaj, cu privire la faptul că a fost agresată de soț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în dimineața aceleiași zile, pe fondul unui conflict spontan care s-a produs între cei doi soți, în timp ce se aflau în locuința comună, bărbatul, în vârstă de 38 de ani, ar fi amenințat-o și ar fi agresat-o pe femei.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, față de bărbat a fost emis ordin de protecție provizoriu prin care a fost îndepărtat din locuința comună, fiindu-i interzis să se apropie de soția sa.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și amenințare. Transmite IPJ Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile