„Postul și credința, căi spre cer”, Diana și Sorin Gadola invitații unei noi conferințe organizate de ASCOR Alba Iulia în Postul Nașterii Domnului

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, în perioada Postului Crăciunului, ASCOR – Filiala Alba Iulia organizează o serie de conferințe duhovnicești. Cea de-a treia întâlnire, organizată în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, se va desfășura joi, 15 decembrie 2022, avându-i ca invitați speciali pe Diana și Sorin Gadola, aceștia susținând conferința intitulată „Postul și credința, căi spre cer”.

Sorin Gadola, cunoscut până nu demult în calitate de co-fondator al Festivalului Untold de la Cluj-Napoca, este astăzi o voce care mărturisește că s-a descoperit, cu adevărat, în Ortodoxie, după îndelungi căutări și peregrinări. Împreună cu soția sa, Diana, aceștia dau mărturie despre „minunea” regăsirii în Ortodoxie. Redescoperirea lui Hristos a fost pentru Sorin un drum plin de provocări, însă acum se consideră „un om binecuvântat, care s-a găsit pe sine în Ortodoxie, unde se simte împlinit”.

Întâlnirea din data de 15 decembrie a.c. va debuta la ora 18.00 și se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, conferința fiind transmisă și în direct pe pagina oficială de Facebook ASCOR Alba Iulia. Vă așteptăm! A transmis Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile