Polițiștii Serviciului Rutier au acționat, pe DN 74, pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive

Acțiune pentru creșterea siguranței rutiere. Polițiștii Serviciului Rutier au acționat, pe DN 74, pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de drum. În 4 ore au fost depistați 27 de conducători auto care au condus cu viteză peste limita legală.

La data de 1 aprilie 2023, în intervalul orar 15.00 – 19.00, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au organizat o acțiune, pe DN 74, pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de drum.

În cele 4 ore de acțiune au fost constatate și sancționate 31 de abateri de natură contravențională, din care 27 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză.

Față de coi conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere după ce au fost depistați conducând cu viteză care depășea cu peste 50 de kilometri/oră limita legală.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliție Județean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză și să adapteze, în permanență, viteza la condițiile de drum și trafic. Transmite IPJ Alba.

*Fotografie cu caracter ilustrativ din arhiva abnews.ro

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile