Poliţiştii din Blaj, împreună cu RAR, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor. Au fost verificate 112 autovehicule

Serviciul Rutier împreună cu RAR –ul, au organizat o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost verificate 112 autovehicule, din care 18 au avut defecțiuni tehnice.

În perioada 08-10 decembrie 2022, polițiștii rutieri din județul Alba, împreună cu specialiști din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza întregului județ, o acțiune pentru depistarea șoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condițiile tehnice pentru circulația în condiții de siguranță.

Cu această ocazie, au fost verificate 112 autovehicule și au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, din care 18 pentru defecțiuni tehnice.

Totodată, pentru cele 18 autovehiculele, identificate cu defecțiuni, au fost retrase certificatele de înmatriculare.

Alte 16 sancțiuni au fost aplicate pentru alt tip de abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Față de doi conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere. A transmis IPJ Alba.

FOTOGRAFIE cu caracter ilustrativ din arhiva abnews.ro

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile