Polițiștii din Alba l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă, cu daruri, la copii

Premergător Sărbătorii Nașterii Domnului Isus Hristos, polițiștii din Alba au continuat tradiția campaniei umanitare de Crăciun și l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă, cu daruri, la copii.

Anul acesta, Moș Crăciun, însoțit de polițiști, a poposit la Crăciunelu de Jos și la Blaj, unde s-a întâlnit cu Adelina, Valentina, Sofia, Isabela și Alexandru, copii silitori și cuminți, care cresc în familii monoparentale și cărora le-a dăruit produse electronice, rechizite, jocuri, dulciuri și fructe.

De o surpriză deosebită a avut parte Tudor, un băiat din Alba Iulia, care iubește Crăciunul și care este fascinat de luminițele festive, specifice acestei perioade.

Moș Crăciun, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale l-au dus cu autospeciala de poliție până la Sântimbru unde, prin bunăvoința domnului Bogdan Ioachim, s-a putut bucura de miile de luminițe de Crăciun care îi decorează curtea.

Decorul special de Crăciun realizat de mama lui Tudor, special pentru el, în fața locuinței lor, a fost întregit de Moșul și de ajutoarele sale, cu un om de zăpadă luminos.

Campania umanitară a polițiștilor din județul Alba, intitulată „De Crăciun, dăruiește din suflet!” a ajuns la cea de-a VIII-a ediție.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile