„Poezii pe șase corzi”, și în luna august, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Vineri, 25 august 2023, de la ora 17.00, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, organizează o nouă ediție a proiectului 3.25 „Poezii pe șase corzi”, un proiect cultural de promovare a colecțiilor bibliotecii, a poeților români, a poeziei și textelor cântate, a cântecelor și a creatorilor, în vederea atragerii de noi categorii de public spre bibliotecă și stimularea actului de creație, cu scop de informare, educație și recreere.

Pentru luna august, organizatorii au ales ca sursă de inspirație versurile cunoscutului poet român George Coșbuc, a cărui viață și operă vor fi reamintite pentru cei prezenți în debutul evenimentului. Programul va continua cu deja consacratele rubrici: Poetul zilei, Poezia zilei, Atenție se cântă!, Ce părere ai? și Cum ar suna poezia aceasta pe muzică?.

Prin urmare, toți cei ce iubiți muzica și poezia, sunteți așteptați la „Poezii pe șase corzi” pentru a cânta, a recita sau a crea versuri, muzică și momente inedite de spectacol, inspirați fiind de poezia lui George Coșbuc.

Proiectul 3.25 Poezii pe șase corzi face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ și este un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile