„Poezii pe șase corzi”, acum și la Cugir

Vineri, 13 octombrie 2023, de la ora 18.00, sunteți invitați la Centrul Cultural Cugir, unde Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba în parteneriat cu Centrul Cultural Cugir organizează o nouă întâlnire muzical-creativă, în cadrul proiectului „Poezii pe șase corzi”, club de poezie și muzică.

Cu sau fără chitară, sunteți la fel de bine primiți în rândurile celor care vor cânta, recita și, în cele din urmă, vor crea: versuri, muzică, bucurie și frumos, inspirându-se din poeziile poeților contemporani.

 În cadrul întâlnirii de vineri, iubitorii de muzică și poezie se vor delecta cu poezii interepretate cu pasiune și talent de cei prezenți sau vor fi provocați să ia parte la un exercițiu de creativitate răspunzând întrebării: „Cum ar suna poezia aceasta/ textul acesta pe muzică?”.

Proiectul 3.25 Poezii pe șase corzi face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ și este un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Prin intermediul acestuia, se urmărește promovarea colecțiilor bibliotecii, a poeților, a poeziei și textelor cântate, a cântecelor, a creatorilor, în vederea atragerii de noi categorii de public spre bibliotecă, stimularea actului de creație, cu scop de informare, educare și recreere.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile