Platforme de colectare selectivă a gunoiului, supravegheate video, la Teiuș. Contract în valoare de peste 200.000 de euro

Primăria Teiuș: “Un nou contract de finantare, in valoare de peste 200.000 euro ( circa 983.900lei ) a fost semnat in favoarea orasului nostru!

Este vorba de ,,Construire insule ecologice digitalizate in orasul Teius”, finantat prin Programul National de Redresare si Rezilientă, ce presupune cresterea gradului de civilizatie si confort al cetatenilor, prin amplasarea unor platforme de colectare selectivă a gunoiului menajer, in zonele aglomerate ale orasului, dotate cu sisteme moderne de acces (cartele magnetice si coduri de acces) care vor permite colectarea selectivă eficienta, cresterea gradului de curătenie si salubrizare a zonei, crescând si gradul de responsabilizare al utilizatorilor, întregul sistem fiind supravegheat video!

Se fac astfel, pasi importanti in acest domeniu, atât de important pentru viata si sănătatea noastră si spre un oras civilizat si curat, asa cum, cu totii ne dorim!”, transmite instituția.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile