Percheziții în dosare privind fapte de furt

Polițiștii din Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 3 percheziții, pe raza municipiului Cluj Napoca, într-un dosar privind fapte de furt din societăți comerciale de pe raza municipiului Alba Iulia. O persoană a fost reținută.

La data de 31 octombrie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat 3 bărbați, de 34, 35 și 37 de ani, toți din municipiul Cluj Napoca, ca persoane bănuite de săvârșirea mai multor fapte de furt, din societăți comerciale situate pe raza municipiului Alba Iulia.

Se pare că, la data de 23 august 2023, doi dintre aceștia ar fi sustras băuturi alcoolice, în valoare de 4.000 de lei, de pe rafturile unui supermarket, iar la data de 1 septembrie 2023, cei 3 ar fi sustras produse electronice, în valoare de peste 11.000 de lei, din două magazine aflate în incinta unui centru comercial din Alba Iulia.

În dimineața zilei de 31 octombrie 2023, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, domiciliile celor 3 bărbați au fost percheziționate, fiind identificate și ridicate bunuri susceptibile a proveni din furturi.

Față de bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Cercetările sunt continuate.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile