Pățania unor bucureșteni: Au vrut să petreacă Crăciunul în Apuseni, dar s-au ales doar cu banii luați

Un bărbat din Câmpeni a fost reținut de polițiști, pentru înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Ar fi publicat un anunț mincinos privind închirierea unei cabane și ar fi încasat bani de la persoane care ar fi dorit să petreacă Crăciunul în Apuseni.

La data de 30 ianuarie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, au efectuat două percheziții, una la domiciliul unui bărbat de 31 de ani, din Câmpeni, bănuit de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată și una la sediul unei societăți comerciale administrată de acesta.

Se pare că, în luna decembrie a anului 2022, bărbatul ar fi postat, pe un site de internet, un anunț mincinos prin care oferea, spre închiriere, pe perioada Crăciunului, o cabană situată în localitatea Beliș, județul Cluj.

Bărbatul ar fi încasat, în baza unei facturi false, suma de 4.000 de lei, de la două persoane din municipiul București, cu titlu de avans, fără ca ulterior să pună la dispoziția acestora serviciile promise.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au ridicat documente și dispozitive electronice.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii, urmând ca în cursul zilei de azi, 31 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate. A transmis IPJ Alba.

*Fotografie cu caracter ilustrativ din arhiva abnews.ro

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile