„Partenerul tău profesional” la Blaj. Întâlnire cu părinții pe tema orientării elevilor în carieră

Campania de promovare a învățământului profesional, tehnic și dual a continuat astăzi cu o nouă întâlnire desfăşurată la Blaj, la Școala Gimnazială ”Simion Bărnuțiu” Tiur.

Părinți ai elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a au fost informaţi cu privire la oportunităţile oferite de învăţământul profesional tehnic şi dual, de tendinţele pieţei muncii, cu accent pe necesitatea dezvoltării abilităţilor practice ale viitorilor absolvenţi.

Alături de reprezentanții Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, Consiliului Județean Alba, reprezentanți ai Școlii Gimnaziale ”Simion Bărnuțiu” Tiur Blaj, Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Alba, au fost prezenţi şi reprezentanți ai companiei Transavia și primarul municipiului Blaj.

O astfel de întâlnire, organizată în cadrul proiectului “Partenerul tău profesional”, s-a desfășurat săptămâna trecută și la Vințu de Jos unde alaturi de reprezentanții instituțiilor partenere în proiect, au participat reprezentanți ai Școlii Gimnaziale ”Iuliu Maniu” Vințu de Jos, reprezentanți ai agenților economici precum și foști elevi ai școlii profesionale, în prezent angajați în domeniul de pregătire, care au împărtășit din experiența și parcursul lor profesional. A transmis Inspectoratul Școlar Județean Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile