Părintele Crin-Triandafil Theodorescu, invitatul unei noi conferințe organizate de ASCOR Alba Iulia în Postul Mare din acest an

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, în perioada Postului Mare, ASCOR – Filiala Alba Iulia organizează, ca în fiecare an, o serie de conferințe duhovnicești. Cea de-a doua întâlnire din acest an se va desfășura marți, 21 martie 2023, avându-l ca invitat special pe Părintele Crin-Triandafil Theodorescu, muzeograf și speolog, custodele Peșterii Izvorul Tăușoarelor din Munții Rodnei (județul Bistrița-Năsăud). Sfinția sa va susține conferința intitulată „Știință și Religie”.

Întâlnirea programată pentru data de 21 martie a.c. va debuta la ora 18.00 și se va desfășura în Aula Mare „Dumitru Stăniloae” din incinta Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, conferința fiind transmisă și în direct pe pagina oficială de Facebook ASCOR Alba Iulia. Vă așteptăm! Transmite ASCOR Alba Iulia.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile