Parcare supraetajată la SJU Alba. Aprobarea documentației de urbanism, în consultare publică

ANUNŢ privind consultarea populației în perioada 15.03.2023 – 27.04.2023 pentru un număr de trei proiecte de hotărâre inițiate de către Primarul Municipiului Alba Iulia, după cum urmează:

1. Proiect de hotărâre privind APROBAREA documentației de urbanism: P.U.Z. pentru: “REGLEMENTARE ZONA LOCUINȚE COLECTIVE ȘI ZONA DOTĂRI/SERVICII” Mun. Alba Iulia, Str. COSTACHE NEGRUZZI, FN, Jud. ALBA;

2. Proiect de hotărâre privind APROBAREA documentației de urbanism: P.U.Z. pentru: “MODIFICARE REGLEMENTARI URBANISTICE” Mun. Alba Iulia, Str. GHEORGHE DOJA, 107A, Jud. ALBA;

3. Proiect de hotărâre privind APROBAREA documentației de urbanism: P.U.Z. pentru: “CONSTRUIRE PARCARE SUPRAETAJATĂ A SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚE ALBA” Mun. Alba Iulia, Str. TRANSILVANIEI, FN, Jud. ALBA..

Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare cu privire la aceste proiecte de hotărâre, se pot depune în scris specificându-se articolul sau articolele din proiect sau regulament la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, de pe str. : Calea Moților, nr. 5 A, Camera 8 – Registratură sau în format electronic pe adresele de e-mail: valentin.oniș[email protected]; [email protected], în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării prezentului anunț, respectiv până la data de 29.03.2023, h 16,00.

Proiectele de hotărâre și documentația referitoare la aceste proiecte pot fi consultate la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, camera 1 (Direcția Urbanism, Amenajarea Teritoriului) sau pe site-ul instituției www.apulum.ro, secțiunea Consultare publică. Transmite Primăria Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile