Ordine de protecție provizorii și dosare penale, ca urmare a unor fapte de violență în familie

La data de 3 mai 2023, în jurul orei 19.45, o femeie de 37 de ani, din Alba Iulia, a sesizat Poliția Municipiului Alba Iulia, prin 112, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubinul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în seara aceleiași zile, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, din Cugir, și-ar fi agresat partenera, în timp ce se aflau în casa scărilor imobilului din Alba Iulia, în care locuiesc împreună.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de partenera sa.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 3 mai 2023, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 51 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că a fost agresată de către fostul soț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în după amiaza zilei de 1 mai 2023, pe fondul consumului de alcool, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, și-ar amenințat cu moartea fosta soție și ar fi agresat-o, în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Aiud.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatul a fost evacuat din locuință, fiindu-i interzis să se apropie de fosta sa soție.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infarcțiunilor de amenințare și violență în familie.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile