Ordine de protecție provizorii și dosare penal, pentru amenințare și violență în familie

La data de 21 aprilie 2023, Secția 9 Poliție Rurală Câmpeni a fost sesizată de către o femeie de 40 de ani, din localitatea Arieșeni, cu privire la faptul că a fost amenințată de soț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, în timp ce se aflau în locuința comună, bărbatul, în vârstă de 48 de ani, ar fi amenințat-o pe femeie, provocându-i o stare de temere.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, față de bărbat, a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, prin care a fost îndepărtat din locuința comună.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și amenințare.

*

La data de 21 aprilie 2023, Poliția Orașului Teiuș a fost sesizată de către o femeie de 67 de ani, din orașul Teiuș, cu privire la faptul că a fost agresată de soț.

 

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, la data de 21 aprilie 2023, în jurul orei 21.00, pe fondul unor discuții contradictorii, în timp ce se aflau în locuința comună, bărbatul, în vârstă de 72 de ani, ar fi agresat-o pe femeie.

 

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, față de bărbat, a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

 

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile