Orașul e în șantier și haos, primarul a plecat iar în delegație-concediu. Acum în sudul Spaniei

În timp ce tot orașul e imobilizat de proiectele de mobilitate, iar lumea e cu nervii întinși la maxim, de ar exploda aparatul de măsurat invocatul strămoșilor mamelor, dacă ar exista așa ceva, inegalabilul profesor universitar asociat doctor inginer Gabriel Pleșa, primarul, a decis că n-ar fi rău să plece puțin, din nou!, într-o delegație-concediu. Că doar ce să și facă aici, în Alba Iulia, să încurce și mai tare lucrurile?

Sigur, există și un motiv temeinic pentru delegația asta, pentru că Pleșa nu-i doar primar în Alba Iulia ci și președinte ALZIAR. Sigur, o să întrebați ce rahat e ALZIAR ăsta, și pe bună dreptate o să o faceți. Așa că vă zicem noi, ALZIAR este Asociația Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România! Unde Pleșa a fost ales șef! I shit you not!

Ei bine, se face Pleșa, în calitatea lui de Președinte ALZIAR, a fost invitat la ceva simpozion tocmai în Sevilia, în sudul Spaniei, chestie pe care pur și simplu nu o putea refuza. Păi, când la Alba Iulia plouă și toată lumea care circulă prin oraș te înjură, cum să nu-ți vină să pleci în sudul Spaniei, unde e cald, frumos și bine?

Bașca, dacă țineți minte, Pleșa a decis că, din cauza faptului că se intra în postul Paștelui, sanchi, cheful de 8 Martie urma să aibă loc pe 24 februarie. Cum de altfel v-am zis noi aici. Acum, sigur, post și rugăciune, doamnele ajută!, însă băiatul știa că urmează o mică vacanță în Spania, de unde și schimbarea asta de modificare. Că doar nu-și închipuie cineva că-l țin pe el din chef și distracție canoanele religioase. O pluă! Religia e așa, pentru imagine, pentru făcut cruce în spațiul public, pentru negociat cu popii, întru „Doamne ajută la urna de vot”.

Și, cum îi șade bine unui turist bugetar, Pleșa n-a plecat chiar singur în delegație-concediu. Ba mai mult, ca să fie puțin acoperit, și-a chiar luat și câteva zile de concediu. Asta pentru că va sta în Spania ceva mai mult decât ține bullshit simpozionul ăla. Ba mai mult, zic sursele noastre, și-a luat și partenera/concubina cu el. Anume pe Mariana, care în așteptarea acestei delegații și-a luat concediu de la serviciu încă de săptămâna trecută. Că doamna lucrează la ADR Centru, știți voi, locul ăla unde se ajunge numai și numai pe meritocrație, fără pile, unde nu contează cine și de-al cui ești, ci doar să fii un profesionist desăvârșit.

Așadar, numitul Pleșa s-a deplasat ieri la București, unde a semnat un proiect din PNRR, după care a tulit-o englezește tocmai în Spania. Și undeva va sta, zic sursele noastre, până săptămâna viitoare, pe miercuri sau chiar joi. Cine știe, poate că de la Sevilia dă o fugă și până la Madrid, unde miercuri joacă Real cu Liverpool, în returul Champions League, unde ar putea face puțină documentare, să vadă cum e la casele mai mari, să știe ce să facă cu FC Unirea și Stadionul Cetate în următorii ani, lol.

Concediu plăcut!

5 6 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
trackback

[…] în ultima deplasare în interes de serviciu, acel mic concediu în sudul Spaniei, despre care v-am zis noi cu ceva vreme în urmă, domnul profesor universitar asociat doctor inginer Gabriel Pleșa, primarul, s-a gândit să lase […]