Oportunitatea lunii martie: O priveliște cum sunt puține în Alba Iulia. Articol susținut de Trifu Imobiliare

O investiție imobiliară înseamnă mai mult decât simpla achiziție a unui teren ori imobil. Între a cumpăra și a investi stau multe ore de muncă, documentare, analiză și evaluare. Pentru a identifica o oportunitate trebuie să ai nevoie de ceea ce americanii numesc „an educated guess”, adică un talent nativ, combinat cu o expertiză dobândită în ani de muncă în domeniu.

Dacă vrei să doar cumperi un teren, poți alege orice ofertă de pe piață. Dacă vrei să investești, e preferabil să alegi recomandarea unor specialiști în domeniu:

Parcele de teren intravilan, situate în vecinătatea pieței agroalimentare din cartierul Cetate, cu o expunere spre răsărit, într-o zonă deosebită, ce oferă acces rapid către școli, grădinițe și zona comercială. Accesul la utilități este unul extrem de facil, rețelele de apă, gaz, curent și canalizare fiind în fața ori proximitatea parcelelor.

Prețul parcelelor variază între 74 și 100 de euro/mp. În plus, fiecare parcelă beneficiază, așa cum se vede în imaginile de mai sus, de o priveliște pe care nu poate fi pus preț.

Pentru mai multe detalii, te așteptăm să ne vizitezi pe www.trifuimobiliare.ro, ori să ne contactezi la:

Punct de lucru nr.1: Alba Iulia, str. Revoluției, nr 18, bl. B8, Parter

Mobil: 0758 937 636 / 0741 008 687
Email: [email protected]

  • Articol susținut de Trifu Imobiliare SRL –
2 4 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile