Olimpiada Sportului Școlar: Colegiul Militar Alba Iulia, locul II la etapa județeană de handbal băieți

Echipa de handbal băieți a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” a ocupat Locul II la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Partidele din cadrul acestei etape s-au disputat la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia și au adus față în față echipele Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia, Liceului cu Program Sportiv Sebeș și Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Sportivii pregătiți de antrenorul Dorin Oltean au învins în semifinale echipa Liceului cu Program Sportiv Sebeș cu scorul de 20 – 3, dar au pierdut finala în fața echipei Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia cu scorul de 15 – 21.

Antrenorul Dorin Oltean mizează pentru rezultate importante în viitoarele partide pe un lot format din elevii sergent Florian Popa și Dragoș Costea, elevii caporal Vlad Buzdugan, Sergiu Micula, Viorel Zeic, Andrei Pera, Paul Niță, Răzvan Mazere, David Pupeză și Denis Șimonca și elevii fruntaș Horia Carțiș, Daniel Nemethi și Dimitrie Salvan-Ancău. Lotul reunește sportivi cu vechime, care aduc un plus de experiență, dar și sportivi din anii mai mici, dornici să arate de ce sunt în stare.

Felicitări și mult succes în continuare! Transmite Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile