Oameni de valoare ai județului Alba, premiați la inițiativa europarlamentarului Victor Negrescu

Victor Negrescu, singurul europarlamentar român care a prezentat județul Alba în plenul Parlamentului European și a ridicat problemele comunității la nivelul legislativului european, organizează duminică, 21 ianuarie, la Alba Iulia, un eveniment special în cadrul căruia își va prezenta raportul de activitate, evidențiind rezultatele obținute în mod specific pentru județul Alba. Sub deviza #OmulPotrivitLaLoculPotrivit, eurodeputatul de Alba și-a propus să demonstreze prin profesionalism că județul Alba poate fi o comunitate puternică și relevantă în Uniunea Europeană. Evenimentul se va desfășura în prezența ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan și a altor factori decidenți. 

Evenimentul va fi marcat de acordarea de distincții la aproape 50 de profesioniști și persoane apreciate din diferite domenii de activitate: educație, antreprenoriat, serviciu public și privat, sănătate, dezvoltare locală, agricultură, cultură, artiști de excepție, fonduri europene, sport, oameni cu spirit civic din alte medii profesionale și sociale. Aceste premii reprezintă recunoașterea efortului și a excelenței în munca depusă de către acești oameni în beneficiul comunității din județul Alba. Eurodeputatul Victor Negrescu consideră că este esențial să promoveze și să evidențieze succesul și potențialul județului Alba în cadrul Uniunii Europene. 

Raportul de activitate prezentat de către Victor Negrescu, vicepreședintele Comisiei pentru Educație, Cultură, Tineret, Media și Sport din Parlamentul European și unul dintre cei mai activi europarlamentari români, va evidenția proiectele și inițiativele desfășurate în Parlamentul European în beneficiul județului Alba. Eurodeputatul social-democrat a fost un susținător activ al dezvoltării economice și sociale a județului, promovând proiecte care să sprijine tineretul, mediul de afaceri, producătorii locali, educația, sportul, cultura, accesul la servicii medicale, dezvoltarea infrastructurii, a fermierilor și satului românesc.

Prin deviza #OmulPotrivitLaLoculPotrivit, reprezentantul județului Alba în Parlamentul European, Victor Negrescu își dorește să transmită un mesaj puternic de încredere în potențialul județului Alba și în capacitatea acestuia de a se afirma în cadrul Uniunii Europene. Prin profesionalism și dedicare, Victor Negrescu se luptă pentru un viitor mai bun pentru județul Alba și pentru toți locuitorii săi. Premierea oamenilor de valoare, care prin munca și dedicarea lor fac din Alba un loc mai bun, se realizează întrucât Victor Negrescu apreciază oamenii profesioniști. Acordarea distincțiilor este un gest de recunoaștere a meritelor și un mod de a le mulțumi pentru implicarea lor în diferite domenii de activitate.

În toată activitatea mea din Parlamentul European am pus pe primul loc interesele județului Alba. Prin profesionalism și cu multă seriozitate putem să susținem interesele județului nostru la nivel național și european și pentru asta trebuie să punem în valoare pe toți cei care vor binele comunității noastre.

Premierea va reprezenta un moment în care vom evidenția că Alba are oameni de mare valoare, care prin munca lor aduc prestigiu și progres în comunitate. Vor fi premiați oameni profesioniști din diferite domenii de activitate, care salvează vieți sau schimbă destine. Tineri talentați și sportivi desăvârșiți, care sunt adevărați ambasadori ai județului Alba. Oameni de administrație care fac din comunitățile locale locuri mai bune sau antreprenori care au dezvoltat afaceri de succes. Nu în ultimul rând, vor fi recompensați oameni cu spirit civic, cei care duc tradițiile strămoșești mai departe, artiștii și cetățeni care fac mult bine în comunitățile în care trăiesc, fără a aștepta ceva în schimb”, a transmis europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu.

Pe lângă un prilej de a celebra excelența și implicarea, gala va reprezenta un moment în care oamenii care fac cinste județului au ocazia să vorbească despre activitatea, experiența și reușitele lor.

Victor Negrescu, europarlamentar PSD

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile