Noul PSD Alba minte și se laudă frumos. Aproape la fel de frumos ca vechiul PSD Alba

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a dat 700.000 de lei! Guvernul Marcel Ciolacu a dat 700.000 de lei! Guvernul Marcel Ciolacu a dat 700.000 de lei. Șapte! Sute! De! Mii! De lei!

Șapte-apte-apte sute-ute-ute mi dă lei, să trăiască lamulțean!

Ați văzut și voi, că la cât au postat de des nici nu aveați cum să nu vedeți, cât de mult și frumos s-au lăudat noul PSD de Alba cu banii alocați de Guvern – Guvernul Marcel Ciolacu, Ciolacu, Ciolacu!, desigur – pentru manifestările dedicate Zilei Naționale. Șapte sute dă mii dă lei!!!

Ia uite câteva exemple, de pe pagina oficială a PSD Alba:

Sau:

Sigur, au fost mulți, mulți de tot dintre pesediștii care se lăudau peste tot cu suma asta, dată de Ciolacu, de parcă dăduseră de la ei din portofel. Or, avem o mică problemă, ca să zic așa. Băieții ăștia cei noi ai PSD nu știu să-și facă temele. Adică, fie sunt mincinoși, fie sunt doar proști și nu știu cum stau, de fapt, lucrurile.

Mizăm pe și – și, că-s mincinoși din inerție și proști de mici, că nu-și știu nici măcar CV-urile colegilor pe care-i pun șefi pe la diverse organizații. Nu dăm acum exemple de antreprenori de firme falimentare, cărora le sponsoriza Pleșa evenimentele din bani publici, și care au studiat domenii struțo-cămilă la facultăți de renume sătesc. Avem timp pentru toate. Deocamdată, să rămânem la suma asta uriașă, nemaivăzută, record de record, cu care noul PSD se lăuda că a făcut Ciolacu mare chef în Alba, de 1 Decembrie.

Suma asta extraordinară, de 700.000 de lei, nu tocmai extraordinară.

Asta pentru că, spre exemplu, nu mai departe de anul trecut, același Guvern al României, de data asta în frunte cu Ciucă cel Viteaz, a dat 1.500.000 de lei!

Da, Guvernul Ciucă a dat mai bine de dublu față de Guvernul Ciolacu!

E drept, în anii cu pandemie, 2021 și 2020, nu s-a dat nimic, că nici nu s-a făcut nimic.

Și, la fel de adevărat, în 2019, că eram deja obosiți de la centenar, s-au dat doar 400.000. Asta după ce, în 2018, de Centenar, au fost alocați 8,5 milioane lei. Da, da, Guvernul Dăncilă a dat de peste 10 ori mai mult decât Guvernul Ciolacu, care Ciolacu a dat nici jumătate din cât a dat Ciucă!

Așadar, s-a înțeles cum să treaba cu cea mai cea sumă, cu banii dați de Ciolacu-lacu-lacu-acu? A dat cel mai mult pe Cio… lacu să-i pieptăne!

5 6 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile