Municipiul Sebeș revine la ședințele de Consiliu Local cu participare fizică

Municipiul Sebeș revine la ședințele de Consiliu Local cu participare fizică

După un an de zile de „ședințe carantinate”, cu discuții între consilieri realizate prin mailuri !, Municipiul Sebeș revine la ședințele de consiliu ținute cu prezența fizică a consilierilor locali.

„Victorie! De astăzi revenim la ședințele cu participare fizică ale Consiliului Local. Și în consecință publice!

După ce am ajuns, la propriu, bătaia de joc a României cu ședințe care se desfășurau pe email, în care nici membrii Consiliului Local nu se vedeau la față, revenim la firesc.

Este incredibil cum în plină epocă a digitalizării noi la Sebeș nu am reușit nici măcar să avem ședințe pe o platformă video care să poată fi accesată de orice om interesat! Oare ce spun colegii edilului nostru, cei de la Autoritatea pentru Digitalizarea României?

Ce spun despre soluția aleasă cei de la Ciugud, campionii digitalizării din mediul rural?

Probabil speriat că lucrurile iau amploare, edilul din Sebeș a acceptat solicitarea consilierilor locali ai PSD de a face ședințele de Consiliu Local cu participarea tuturor.

Vă invit azi de la ora 14.00, în sala mare a Centrului Cultural „Lucian Blaga”, să luați parte la ședința de Consiliu Local a municipiului Sebeș!”, scrie Radu Cristian, consilier local social-democrat în C.L. al Municipiului Sebeș.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile