Mircea Hava, europarlamentar PPE: Reglementările din domeniul agricol trebuie simplificate

Relația dintre fermier și autorități trebuie să fie extrem de simplă și eficientă, cu cât mai puțină hârțogărie. Nu putem ajunge în punctul în care fermierii să fie nevoiți să apeleze la servicii de consultanță pentru a naviga prin hățișul birocrației.
Comisia Europeană va propune un pachet de măsuri pentru a simplifica Politica Agricolă Comună, pachet ce urmează să fie dezbătut la nivelul Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, alături de Comisarul pentru Agricultură, săptămâna viitoare, marți.
Alături de colegii din PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European, susținem această simplificare a regulilor din cadrul politicii comune și considerăm că ele trebuie implementate imediat, fără ezitare.
Orice sarcină birocratică la care este supus sectorul agricol, și care poate fi eliminată, trebuie eliminată. Agricultura trebuie să devină mai productivă, mai bine susținută, iar fermierii trebuie să-și consume efortul și resursele pentru a obține recolte mai bune, nu pentru a deveni specialiști în birocrație.
Mircea Hava, europarlamentar PNL,
Membru PPE
0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile